LEGO gezocht!

LEGO gezocht!

Heb jij nog Lego of Duplo waar niet meer mee wordt gespeeld
en wil jij er een goed doel mee steunen?

In het najaar van 2018 organiseert Huizen van Licht voor het eerst een groot Lego event in en voor de Molenwijk in Den Haag. Met dit event willen we stimuleren dat ouders en kinderen samen spelen en de vele verschillende bevolkingsgroepen met elkaar in contact komen. Op die dag zal wijkcentrum Laakhage: Legohage worden. Er wordt een Lego World in het klein georganiseerd. In alle ruimtes zijn er mogelijkheden om te bouwen en te experimenteren met Lego/Duplo. Het grootste project wordt de Lego wijk die we samen, oud en jong, gaan ontwerpen en bouwen. Om dit allemaal te kunnen realiseren hebben we heel veel Lego en Duplo nodig. Help je mee?

Wij kunnen een brief afgeven over de geschatte tweedehands waarde van de gedoneerde Lego. Dit bedrag is als gift fiscaal aftrekbaar.

Vragen? Mail Helene.Wuhrer@gmail.com of bel 0624690414.

LEGO® is een handelsmerk van de bedrijven van de LEGO Groep. Dit initiatief wordt niet door de LEGO Groep gesteund, geautoriseerd of gesponsord.