Jaarthema 2020!

Jaarthema 2020!

Door goede en slechte tijden met God

We weten allemaal, dat het leven heel verschillend is. Alleen al als we naar het afgelopen jaar kijken zien we: bij het leven horen goede tijden en slechte tijden. We maken hele mooie dingen mee, momenten van groot geluk – maar ook van diep verdriet, boosheid. 

Dat verandert niet, als we met God leven.

God belooft ons redding, geluk, vrede. Misschien dat we daarom vaak denken, dat het alleen maar goed kan en mag gaan als je met God leeft. Maar de Bijbel tekent hetzelfde beeld als wat ik net schetste uit onze ervaring: bij het leven horen goede en slechte tijden. 

Voor 2020 is dat het jaarthema: hoe komen we met God door de goede en slechte tijden van ons leven. Soms is het makkelijker, om God te zoeken, als het wat minder gaat: wij willen dit jaar samen leren en ontdekken, hoe je in elke situatie van je leven met God leeft .