Kerk thuis

Kerk thuis

Kerk thuisLeven met God doe je vooral in je dagelijkse leven – dat beperkt zich zeker niet tot de zondag. Daarom komen wij ook doordeweeks in huisgroepen bij elkaar.

Hier leren we elkaar beter kennen en leren we van elkaar hoe een leven met God in de praktijk er uit kan zien. Wij bestuderen samen de Bijbel, klussen samen als dat ergens nodig is, delen we onze zorgen met elkaar, koken voor elkaar als iemand ziek is, bidden voor elkaar: kortom we brengen ons geloof in de praktijk. Als iemand hulp of steun nodig heeft, dan gebeurt dat binnen de gemeente in eerste instantie altijd door de huisgroep. Daarom proberen we ook om groepen te vormen van mensen die bij elkaar in de buurt wonen.

Bijna elke week wordt er een handout gemaakt, waarin het thema van de preek verder wordt uitgewerkt. Hierdoor kun je dieper in het Woord van God duiken en de boodschap in je leven toepassen. De beste manier om erachter te komen wat een huisgroep precies is en hoe het er aan toe gaat, is natuurlijk door er één te bezoeken! Bel met Helene Wuhrer voor meer informatie over de huisgroepen
(06-24690414) Er zijn op dit moment huisgroepen in de Molenwijk, Rijswijk / Ypenburg en in Den Haag.